Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اطلاعیه شماره ۶ خود، ضمن اعلام فهرست جدید شهرهای قرمز و نارنجی، برای بازگشت مسافرینی که از قبل به شهرهای قرمز و نارنجی جدید سفر کرده‌اند، ۷۲ ساعت فرصت تعیین کرد.

به گزارش ایسنا، متن کامل اطلاعیه شماره (۶) کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بدین شرح است: در آستانه حلول بهار طبیعت و نوروز باستانی از خداوند متعال مسالت می­نماییم که فرارسیدن سال جدید را توام با "محول الاحوال" ایران اسلامی کرده و سالی سراسر شادی، سلامتی، پیروزی، کامروایی برای تک تک مردم و ملت شریف مقرر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 لازم است از همراهی، همدلی، همکاری و عنایت ویژه آحاد مردم عزیز (اصحاب رسانه، اصناف، صداوسیما، همه دستگاه‌ها و سازمانهای همکار در کنترل بیماری کرونا) صمیمانه تقدیر و تشکر کنیم.

برابر مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر ممنوعیت مسافرت "از" و "به" شهرهای نارنجی و قرمز ، به شرح جدول ذیل، نکات مهم مربوطه به صورت جدی مورد توجه و رعایت قرار گیرد:

با توجه به وجود ویروس جهش یافته وضعیت شکننده است لذا عدم رعایت  فاصله­ گذاری اجتماعی و بی توجهی به پروتکل­های بهداشتی  می­‌تواند برای سلامت همه مردم کشور خطرات جدی به همراه داشته باشد. لذا از همه عزیزان درخواست می شود تا مسئولین را در ادامه این مسیر یاری رسانده و ضمن عدم سفر به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی از هرگونه سفر غیر ضرور  به سایر نقاط کشور نیز خودداری کنند.

بر اساس این اطلاعیه، مسافرت از شهرهای نارنجی و قرمز به کلیه شهرهای کشور و ورود  افراد غیر ساکن با خودروهای شخصی به شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز  برابر لیست ذیل، ممنوع است. مسافرت با وسائط نقلیه هوایی، ریلی و حمل و نقل عمومی بین شهرها تابع ضوابط اعلامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است:

ـ منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی ۳ بامداد تداوم دارد.

ـ از برگزاری دورهمی خانوادگی به شدت خودداری شود.

ـ از هرگونه سفر و ترددهای غیرضرور خودداری شود.

دستورالعمل رعایت سلامت و بهداشت در سفرهای ضروری که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شده به صورت جدی رعایت شود.

در این اطلاعیه تاکید شده است که در صورت اعلام تغییر وضعیت شهرها و تبدیل آنها  به نارنجی و قرمز بلافاصله ورود ممنوع خواهند شد.

۷-۱- شهرهای جدید قرمز شامل گلپایگان در استان اصفهان، زرین دشت در استان فارس و خاتم در استان یزد است.


۷-۲- شهرهای جدید نارنجی نیز شامل خوانسار و لنجان در استان اصفهان، بوشهر در استان بوشهر، دماوند و فیروزکوه در استان تهران، داراب و مرودشت در استان فارس، بانه و سقز در استان کردستان، بروجرد در استان لرستان، دلیجان در استان مرکزی است.

کلیه­ مسافرانی که از قبل به شهرهای قرمز و نارنجی جدید سفر کرده‌اند، ظرف مدت ۷۲ ساعت فرصت خواهند داشت، به مبدا خود برگشته در غیر اینصورت جریمه خواهند شد.

افرادی­ که از وضعیت بیماری خود اطلاع دارند (تست مثبت) به هیچ عنوان اقدام به تردد و عزیمت به مسافرت نکنند.


معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آخرین وضعیت رنگ­ بندی شهرستان­های نارنجی و قرمز کشور از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ الی ۱۵ فرودین ۱۴۰۰
 
وضعیت نارنجی: پر خطر. در این وضعیت سطح شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود.


وضعیت قرمز: خیلی پر خطر. در این وضعیت همه مشاغل (به جز موارد ضروری سطح ۱) تعطیل خواهند بود.

استان شهرستان وضعیت

آذربایجان شرقی

سراب نارنجی

آذربایجان شرقی

عجب شیر

نارنجی

آذربایجان شرقی

ارومیه نارنجی

آذربایجان شرقی

چایپاره نارنجی

آذربایجان شرقی

ماکو نارنجی

آذربایجان شرقی

نقده نارنجی اصفهان خوانسار نارنجی اصفهان گلپایگان قرمز اصفهان لنجان نارنجی ایلام دهلران نارنجی بوشهر بوشهر نارنجی بوشهر دیلم نارنجی بوشهر کنگان نارنجی بوشهر گناوه نارنجی تهران دماوند نارنجی تهران فیروزکوه نارنجی

چهارمحال و بختیاری

سامان نارنجی خوزستان آبادان قرمز خوزستان امیدیه نارنجی خوزستان اندیمشک نارنجی خوزستان اهواز قرمز خوزستان ایذه نارنجی خوزستان

باغ ملک

نارنجی خوزستان باوی نارنجی خوزستان بندرماهشهر قرمز خوزستان بهبهان نارنجی خوزستان خرمشهر نارنجی خوزستان دزفول قرمز خوزستان

دشت آزادگان

نارنجی خوزستان رامهرمز قرمز خوزستان شادگان نارنجی خوزستان شوش قرمز خوزستان شوشتر قرمز خوزستان کارون قرمز خوزستان

مسجد سلیمان

نارنجی فارس ارسنجان نارنجی فارس داراب نارنجی فارس زرین دشت قرمز فارس مرودشت نارنجی کردستان بانه نارنجی کردستان سقز نارنجی کردستان دیواندره نارنجی

کهگیلویه و بویر احمد

گچساران قرمز لرستان بروجرد نارنجی لرستان پلدختر نارنجی لرستان درود نارنجی مرکزی خمین نارنجی مرکزی دلیجان نارنجی هرمزگان خمیر نارنجی همدان نهاوند نارنجی یزد خاتم قرمز

 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، چنانچه وضعیت هریک از شهرهای زرد و آبی در طول مدت ایام تعطیلات به وضعیت نارنجی و قرمز تغییر یابد، کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی نسبت به اعلام وضعیت به ستاد استانی اقدام می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت كشور کروناویروس همه باهم علیه کرونا سفر ممنوع نارنجی آذربایجان شرقی نارنجی خوزستان نارنجی و قرمز قرمز خوزستان نارنجی بوشهر بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری‌ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه هنوز تعیین تکلیف نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پوریا محمدیان‌یزدی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همکاری شهرهای بالای یک میلیون نفر را در سال های اخیر بهبود بخشید، ماده ۱۰۸ برنامه ششم توسعه کشور بود که پیرو آن چارچوبی برای تعاملات شهرداری با پلیس راهور در نظر گرفته شد.

وی افزود: تجربه از دهه ۸۰ در شهرداری تهران اتفاق افتاده بود و سال ۹۶ با قانون برنامه ششم این تعامل به شهرهای بالای یک میلیون جمعیت تسری پیدا کرد، اما در این حوزه اولین سوال مطرح این است که با توجه به اتمام برنامه ششم و اینکه توسعه ماده ۱۰۸ در قانون برنامه هفتم وجود ندارد، آیا این تعامل ادامه خواهد داشت و استراتژی پلیس راهور فراجا به چه سمت و سویی می‌رود؟

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به اعمال قانون در حوزه طرح‌های ترافیکی گفت: هر طرح ترافیکی که در مجموعه مدیریت شهری پیاده می‌شود، ضمانت اجرای آن در اختیار پلیس راهور است که با اعمال قانون انجام می‌شود.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه همچنان در حال رایزنی است و تعیین تکلیف نشده است.

وی تاکید کرد: عوارض خودرو، پارک حاشیه‌ای و عوارض طرح ترافیک روی پلاک خودروها منفی شده و با تعویض پلاک به نفر جدید منتقل می‌شود، در حالی که این عوارض می‌تواند در مراکز تعویض پلاک، ستاد ترخیص خوردوهای توقیفی و پلیس + ۱۰ دریافت و برای تقویت زیرساخت های ترافیکی هزینه شود.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به کمبود نیروی پلیس راهور در کلان‌شهرها گفت: در تهران حداقل ۴ هزار نیروی پلیس راهور و فعالیت دارند، اما در سایر کلان‌شهرها تعداد این نیروها کم است؛ به‌عنوان مثال در شهر مشهد با ۳.۵ میلیون نفر فقط ۲۰۰ عامل پلیس راهور وجود دارد، کمبود نیرو مشکل‌ساز شده است و باید جبران شود.

محمدیان‌یزدی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی تصادفات می‌تواند در رفع مشکلات حوزه تصادفات و نقاط حادثه‌خیز کمک کند، بنابراین آخرین وضعیت اطلاعات این بانک باید مشخص شود، ادامه داد: پلیس نامحسوس نیز از قدیم مطرح بوده است تا بتوانیم از قانون رسیدگی به تخلفات استفاده کنیم.

وی گفت: اطلاعاتی که پزشکی قانونی در تصادفات ارائه می‌دهد با تاخیر همراه است که انتظار می‌رود آمار میدانی و عملیاتی توسط پلیس راهور در حوزه شهری و برون شهری ارائه شودتا کنار داده پزشکی قانونی، دیتای عملیاتی داشته باشیم؛ این اقدام به رصد اتفاقات کمک می‌کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به مشکل کمبود راننده اتوبوس‌های درون شهری شهرها اظهار کرد: با توجه به جذابیتی که حوزه بار برون شهری دارد، تعداد رانندگان پایه یک اتوبوسرانی کم شده است و تعداد زیادی از اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده متوقف شده است که این مشکل باید در اسرع زمان با اصلاح آیین نامه رانندگی رفع شود.

کد خبر 749611

دیگر خبرها

  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • تلاش ۶ ساعته برای دسترسی به فوتی ارتفاعات پلدشت
  • تلاش ۶ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به فوتی ارتفاعات شیخ حمزه لو پلدشت