Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، تبریز و تعدادی دیگر از شهرهای استان طی روزهای اخیر به جمع شهرهای قرمز کرونایی پیوسته ولی با این وجود میزان استفاده از ماسک  و رعایت پروتکل های بهداشتی به گفته مسئولان بهداشتی و درمانی استان به حداقل رسیده است. علاوه بر این شهروندان 55 سال به بالا هم رغبت زیادی برای تزریق واکسن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیمین خیاط زاده، رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار آذربایجان شرقی در همین زمینه گفت: اکثریت افراد در محیط بیرون از خانه از ماسک استفاده نمی‌کنند و هم‌چنان برگزاری مراسمات عزا و عروسی همراه با تجمعات ادامه دارد.

وی ادامه داد: کاهش شدید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم استان نگران کننده است و گزارش‌های متعددی دراین زمینه داریم.

این مسئول درمانی تاکید کرد: اکنون ۳۵ درصد از نتایج آزمایشات روزانه موارد ابتلا به بیماری، مثبت می‌شود که این آمار نشان می‌دهد، وضعیت استان چندان خوب نیست چرا که بر اساس این نتایج از هر سه نفر مراجعه کننده، یک نفر مبتلا به کرونا است.

وی بیان کرد: سرعت حضور مردم هم  برای دریافت واکسن کاهش یافته و قبلا روزهایی را داشتیم که طی ۲۴ ساعت به تعداد نزدیک به ۲۳ الی ۲۴ هزار نفر از جمعیت استان واکسن تزریق می‌شد.

خیاط زاده در پاسخ به اینکه قرار بود از شنبه واکسیناسیون گروه های شغلی حساس آغاز شود ولی این کار آغاز نشده است، گفت: واکسیناسیون گروه‌های شغلی حساس از جمله معلمان، اساتید دانشگاهی غیربالینی، خبرنگاران، زندانیان، رانندگان بخش تاکسیرانی، ناوگان عمومی حمل و نقل و قطار شهری طی روزهای آتی انجام خواهد گرفت.

وی با تاکید بر این‌که برای جلوگیری از ازدحام در مراکز دریافت واکسن، باید گروه‌های هدف در سامانه وزارت بهداشت به آدرس salamat.gov.ir ثبت نام کنند، ادامه داد: نمایشگاه بین المللی تبریز به جمع مراکز تزریق واکسن تبریز اضافه شده و دو مرکز دیگر نیز طی هفته آتی تجهیز خواهند شد.

کد خبر 617820

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!